KRY Bilgi Teknolojileri Kimdir?



Çağın gereklerini anlayan ve ihtiyaçlar doğrultusunda hizmet veren Kry Bilgi Teknolojileri, uzman kadrosu ile hızlı bir şekilde ihtiyaçlara çözüm üretmektedir. Yüksek kalite standartlarında verilen hizmet, birinci sınıf ekipman kullanımı ile sağlanmaktadır. Çağın gerekleri doğrultusunda kendisini sürekli yenileyen Kry Bilgi Teknolojileri, geniş müşteri kitlesine hitap etmektedir.

 Web Tasarım ve SEO Danışmanlığı

 Kurumlar ve firmalar web tasarım ve SEO danışmanlığı hizmetinden faydalanmak istemektedir. Firmaların web sitesinin kalitesi artırılmakta ve Google arama sıralarında yükselme meydana gelmektedir. Bir firmanın internette bilinirliğinin artması, doğru bir şekilde verilmiş olan web tasarım ve SEO danışmanlığı hizmetine bağlıdır. Arama motorlarının hiçbir etik kuralını çiğnemeyen Kry Bilgi Teknolojileri, etik kurallar çerçevesinde web sitelerin yükselmesini sağlamaktadır.

 Güvenlik Kamera Sistemleri Çözümleri

 İş yerlerinde ve yaşam alanlarında güvenliği sağlamak için tercih edilen güvenlik kamera sistemleri, ortaya çıkması muhtemel güvenlik problemlerin ortadan kaldırılmasında yardımcı olmaktadır. Güvenlik kamera sistemleri satın alırken dikkat etmek ve bilinçli davranmak gerekmektedir. Kameranın kullanım alanı, kamera seçimini kolaylaştırmaktadır.

 Güvenlik kamera sistemleri satın alınırken çözünürlük önemli olmasıyla birlikte alan hakimiyetini sağlamaktadır. Şık tasarımlı ve yüksek çözünürlü güvenlik kamera sistemleri, istenilen görüntüyü sunmaktadır. Kry Bilgi Teknolojileri, güvenlik kamera sistemlerinin kurulumu sırasında kablolama maliyetini en aza indirmektedir. Kameranın konumlandırılacağı yerin doğru bir şekilde seçilmesi, daha anlaşılır görüntü vermesini sağlamaktadır.

 Veri Kurtarma Çözümleri

 Kimi zaman özenle saklanan veriler belirli nedenlerden dolayı silinmekte ve veri kurtarma çözümlerine ihtiyaç duyulmaktadır. Yılların deneyimi ile alanında lider olan Kry Bilgi Teknolojileri, 0'e kadar verileri kurtarmada başarılı olmaktadır. Büyük oranda kaybedilen veriler geri kazandırılmakta olup emeklerin çöpe gitmesi önlenmektedir. Düzenli olarak sertifika programlarına katılarak kendilerini geliştiren Kry Bilişim Teknoloji çalışanları, müşteri memnuniyetini sağlamaktadır.

 Son derece ekonomik fiyatlar ile veri kurtarma çözümleri hizmeti verilmekte ve verilerin kaybolması ile oluşan stres ortadan kalkmaktadır. Sıfır zararla veya en az zararla verilerin kurtarılması, müşterilerin datalarını geri kazanmasını sağlamaktadır. Veri kurtarma çözümlerinin başarılı bir şekilde sağlanabilmesi için cihazların yerinde incelenmesi gerekmektedir.

 Lisanslama ve Lisans Takibi

 Kurumsal firmalar, programların verimli ve sorunsuz kullanımı için lisanslama ve lisans takibi hizmetinden faydalanmaktadır. Lisanssız programların kullanımı yasak olmasından dolayı mutlaka lisanslama yapılması gerekmektedir. Kry Bilgi Teknolojileri’nden lisanslama ve lisans takibi hizmeti alarak programların daha kaliteli bir şekilde kullanılması sağlanabilmektedir. Lisans takibi de lisansı sona eren programların yenilenmesi için önemlidir.

 Her işletmenin mevcut bir lisanslama süresi olmasından dolayı süreç analiz edilmekte ve eksiklikler belirlenmektedir. Mevcut lisanslama faaliyetlerine dair ortaya çıkarılan döküman, eksik yapılan lisanslamanın maliyetini düşürmektedir. Lisanslama yönetiminin şeffaflığı açısından, süreç içerisinde gerçekleştirilen bütün faaliyetlerden ilgili firma haberdar edilmektedir. En iyi lisanslama modelinin belirlenmesi ile birlikte lisans yenileme takibi yapılmaktadır.

 Donanım Satış Hizmeti

 Kurum ve firmaların ihtiyacı olan donanımların birinci sınıf ürünler olması oldukça önemlidir. Yüksek çalışma verimliliği ile birlikte tam performans almak için uzun kullanım ömrüne sahip olan donanım ürünleri tercih edilmektedir. Donanım ihtiyacı karşılanırken kurumlar az maliyet ile çok işler başarmak istemektedir. Bu isteği gerçekleştirmek isteyenlerin tercihi Kry Bilgi Teknolojileri olmaktadır.

 Her türlü donanımın güvenilir bir şekilde tedarik edilmesini sağlayan Kry Bilgi Teknolojileri, donanım araçlarının kullanımı ve bakımıyla ilgili destek de sunmaktadır. İhtiyacı karşılayacak birinci sınıf donanım ürünleri için Kry Bilgi Teknolojileri tercih edilmelidir. Donanım ürünlerinden beklenen özelliklere göre fiyat farkları oluşmaktadır. Yerli donanım kullanılması ile birlikte maliyeti daha uyguna gelmektedir.